PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI    350 g 
Składniki: farsz (69%) [kapusta kiszona, pieczarki, cebula, olej rzepakowy, sól, pieprz czarny], skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, siemię lniane

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 706 kJ, 168 kcal; Tłuszcz 4,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,31 g; Węglowodany 25 g w tym cukry 2,8 g; Błonnik 3,9 g; Białko 4,9 g; Sól 0,69 g

PIEROGI RUSKIE 350 g
Składniki: farsz [ziemniaki gotowane, twaróg półtłusty bez laktozy, cebula smażona, sól, pieprz czarny], skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, siemię lniane

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1014 kJ, 239 kcal; Tłuszcz 0,92 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,28 g; Węglowodany 51g w tym cukry 0,58 g; Błonnik 1,4 g; Białko 6 g; Sól 0,17 g

PIEROGI RUSKIE WEGAŃSKIE   350 g
Składniki: farsz [ziemniaki gotowane, cebula smażona, sól, pieprz czarny], skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, siemię lniane

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 733 kJ, 174 kcal; Tłuszcz 2,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,33 g; Węglowodany 33 g w tym cukry 0,37 g; Błonnik 1,4 g; Białko 3,6 g; Sól 0,33 g

PIEROGI Z JABŁKIEM I CYNAMONEM     350 g
Składniki: farsz (55%) [jabłko, cynamon cejloński, cukier], skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, siemię lniane

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 833 kJ, 197 kcal; Tłuszcz 3,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,25 g; Węglowodany 38 g w tym cukry 7,5 g; Błonnik 1,3 g; Białko 3,4 g; Sól 0 g

PIEROGI Z SEREM   350 g
Składniki: farsz (57%) [twaróg półtłusty bez laktozy (85,2%), cukier], skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, siemię lniane

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1056 kJ, 250 kcal; Tłuszcz 5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,5 g; Węglowodany 40 g w tym cukry 11 g; Błonnik 0,48 g; Białko 11 g; Sól 0,1 g

KROKIETY Z KAPUSTĄ I PIECZARKAMI   450 g
Składniki: farsz (44%) [kapusta kiszona (44,8%), pieczarki (26,9%), cebula, olej rzepakowy, sól, pieprz czarny], woda, bułka tarta bezglutenowa: [woda, [skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, włókno roślinne, mąka ryżowa pełnoziarnista, mąka z soczewicy, dekstroza, zagęstnik hydroksypropylometyloceluloza, sól], drożdże piekarskie, mąka gryczana biała, cukier, olej rzepakowy, sól, jaja kurze], olej rzepakowy, jaja kurze, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 867 kJ, 209 kcal; Tłuszcz 15 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1 g; Węglowodany 14 g w tym cukry 1,9 g; Błonnik 2,7 g; Białko 3,1 g; Sól 0,58 g

KROKIETY Z KASZĄ GRYCZANĄ   450 g
Składniki: farsz [kasza gryczana (59%), cebula smażona, pieczarki, sól, pieprz czarny], woda, bułka tarta bezglutenowa: [woda, [skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, włókno roślinne, mąka ryżowa pełnoziarnista, mąka z soczewicy, dekstroza, zagęstnik hydroksypropylometyloceluloza, sól], drożdże piekarskie, mąka gryczana biała, cukier, olej rzepakowy, sól, jaja kurze], olej rzepakowy, jaja kurze, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 988 kJ, 238 kcal; Tłuszcz 17 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,4 g; Węglowodany 18 g w tym cukry 0,58 g; Błonnik 1,3 g; Białko 2,5 g; Sól 0,56 g

KOPYTKA   400 g
Składniki: ziemniaki gotowane, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa sól, olej rzepakowy

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 627 kJ, 148 kcal; Tłuszcz 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,09 g; Węglowodany 31 g w tym cukry 0,18 g; Błonnik 1,4 g; Białko 2,2 g; Sól 1,2 g

KLUSKI ŚLĄSKIE   400 g
Składniki: ziemniaki gotowane, skrobia ziemniaczana, sól, olej rzepakowy

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 608 kJ, 144 kcal; Tłuszcz 1,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,07 g; Węglowodany 31 g w tym cukry 0,22 g; Błonnik 1,4 g; Białko 1,3 g; Sól 1,2 g

KLUSKI LENIWE   400 g
Składniki: twaróg półtłusty bez laktozy, jaja kurze, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 595 kJ, 141 kcal; Tłuszcz 4,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,3 g; Węglowodany 11 g w tym cukry 3,3 g; Błonnik 0,14 g; Białko 15 g; Sól 0,11 g

Produkty mogą zawierać śladowe ilości soi, jaj, mleka krowiego, sezamu, orzechów nerkowca, włoskich, arachidowych i innych oraz ich produktów pochodnych.

Składniki wyróżnione pogrubioną czcionką są alergenami i mogą wywołać reakcję alergiczną.