CIASTKO OWSIANE 55 g
Składniki: mąka ryżowa, płatki owsiane bezglutenowe (26,7%), cukier, masło bez lakozy: [śmietanka pasteryzowana, enzym: laktaza], jaja kurze, cukier wanilinowy, soda oczyszczona, sól
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1839 kJ, 438 kcal; Tłuszcz 17 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11 g; Węglowodany 64 g w tym cukry 24 g; Błonnik 2,9 g; Białko 5,8 g; Sól 0,57 g
CIASTKO OWSIANE CZEKOLADOWE 55 g
Składniki: mąka ryżowa, płatki owsiane bezglutenowe (25,8%), cukier, masło bez laktozy: [śmietanka pasteryzowana, enzym: laktaza], czekolada gorzka (3,9%) [miazga kakaowa, cukier, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, emulgatory – lecytyny z soi i E476; aromat], jaja kurze, cukier wanilinowy, soda oczyszczona, kakao bezglutenowe, sól
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1864 kJ, 444 kcal; Tłuszcz 18 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11 g; Węglowodany 63 g w tym cukry 25 g; Błonnik 3,1 g; Białko 6 g; Sól 0,55 g
CIASTKO OWSIANE Z ŻURAWINĄ I ORZECHAMI WŁOSKIMI 55 g
Składniki: mąka ryżowa, płatki owsiane bezglutenowe (23,8%), cukier, masło bez lakozy: [śmietanka pasteryzowana, enzym: laktaza], żurawina suszona (6,3%), orzechy włoskie (4,8%), jaja kurze, cukier wanilinowy, soda oczyszczona, sól
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 2111 kJ, 503 kcal; Tłuszcz 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11 g; Węglowodany 70 g w tym cukry 29 g; Błonnik 3,7 g; Białko 6,7 g; Sól 0,57 g
CIASTKO WEGAŃSKIE BEZ BIAŁEGO CUKRU 70 g
Składniki: płatki owsiane bezglutenowe, banan, daktyle suszone, rodzynki jumbo, ziarna słonecznika, siemię lniane, masło orzechowe
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1341 kJ, 319 kcal; Tłuszcz 11 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,3 g; Węglowodany 44 g w tym cukry 19 g; Błonnik 3,7 g; Białko 9,2 g; Sól 0,03 g
KOKOSANKA 20 g
Składniki: płatki kokosa (51,8%), cukier, białko jaja kurzego, margaryna wegańska, skrobia ziemniaczana
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 2080 kJ, 501 kcal; Tłuszcz 35 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 31g; Węglowodany 37 g w tym cukry 35 g; Błonnik 8,5 g; Białko 5,2 g; Sól 0,1 g
MUFFINK CZEKOLADOWY Z BANANAMI 80 g
Składniki: olej rzepakowy, mąka ryżowa, banan (16%), cukier, czekolada gorzka (12,2%): [miazga kakaowa, cukier, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, emulgatory – lecytyny z soi i E476; aromat], skrobia ziemniaczana, kakao bezglutenowe, dżem wiśniowy: [wiśnie, zagęszczony sok jabłkowy, substancja żelująca: pektyny], soda oczyszczona, proszek do pieczenia bezglutenowy
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1890 kJ, 453 kcal; Tłuszcz 29 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,9 g; Węglowodany 44 g w tym cukry 21 g; Błonnik 1,6 g; Białko 3,3 g; Sól 0,48 g
Składniki wyróżnione pogrubioną czcionką są alergenami i mogą wywołać reakcję alergiczną.
Produkty mogą zawierać śladowe ilości sezamu, mleka, orzechów
arachidowych i produktów pochodnych.