BROWNIE 120 g
Składniki: masło bez laktozy, jaja kurze, cukier, czekolada gorzka: [miazga kakaowa, cukier, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, emulgatory – lecytyny z soi i E476; aromat], mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia bezglutenowy

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1831 kJ, 439 kcal; Tłuszcz 28 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 18 g; Węglowodany 41 g w tym cukry 26 g; Błonnik 1,6 g; Białko 5 g; Sól 0,06 g

CIASTO KAWOWE 180 g
Składniki: budyń: [mleko bez laktozy, cukier, skrobia kukurydziana, cukier wanilinowy], margaryna wegańska, cukier, jaja kurze, kawa, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, śmietana bez laktozy, olej rzepakowy. proszek do pieczenia bezglutenowy, cukier wanilinowy

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 860 kJ, 204 kcal; Tłuszcz 6,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5 g; Węglowodany 33 g w tym cukry 20 g; Błonnik 0,24 g; Białko 3,3 g; Sól 0,1 g

CIASTO MASCARPONE 170 g
Składniki: mascarpone bez laktozy (18%), serek waniliowy [mleko bez laktozy, cukier, aromat waniliowy], jaja kurze, mąka ryżowa, mąka ziemniaczana, śmietana bez laktozy, olej rzepakowy, pulpa z mango, cukier, proszek do pieczenia bezglutenowy, cukier waniliowy, ocet

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1088 kJ, 260 kcal; Tłuszcz 15,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,5 g; Węglowodany 25 g w tym cukry 19 g; Błonnik 0,4 g; Białko 6 g; Sól 0,02 g

SZARLOTKA WEGAŃSKA BEZ BIAŁEGO CUKRU 170 g
Składniki: jabłko, margaryna wegańska, erytrytol, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, mąka gryczana biała, cynamon cejloński, sok z cytryny, proszek do pieczenia bezglutenowy

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 367 kJ, 87 kcal; Tłuszcz 1,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,6 g; Węglowodany 16 g w tym cukry 6,9 g; Błonnik 1,7 g; Białko 0,66 g; Sól 0,02 g

SERNIK Z BITĄ ŚMIETANĄ 170 g
Składniki: twaróg półtłusty bez laktozy, jaja kurze, cukier, margaryna wegańska, śmietana kremówka bez laktozy, skrobia ziemniaczana, płatki owsiane bezglutenowe, mąka ryżowa, olej rzepakowy, masło bez laktozy, mąka kukurydziana, cukier wanilinowy

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 994 kJ, 236 kcal; ; Tłuszcz 7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,7 g; Węglowodany 33 g w tym cukry 22 g; Błonnik 0,53 g; Białko 10 g; Sól 0,15 g

BISZKOPT Z GALARETKĄ 170 g
Składniki: budyń: [mleko bez laktozy, cukier, skrobia kukurydziana, cukier wanilinowy], galaretka truskawkowa (10%): [żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok truskawkowy w proszku (maltodekstryna, zagęszczony sok truskawkowy), aromat, barwnik: karmin], truskawki, margaryna wegańska, cukier, jaja kurze, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, olej rzepakowy, proszek do pieczenia bezglutenowy

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1077 kJ, 257 kcal; Tłuszcz 13 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,2 g; Węglowodany 32 g w tym cukry 26 g; Błonnik 0,94 g; Białko 2,6 g; Sól 0,06 g

CIASTO KRUCHE Z RABARBAREM (PRODUKT SEZONOWY) 180 g
Składniki: rabarbar (45%), margaryna wegańska, dżem wiśniowy: [wiśnie, zagęszczony sok jabłkowy, substancja żelująca: pektyny], mąka ryżowa, mąka owsiana bezglutenowa, cukier, skrobia ziemniaczana, cukier wanilinowy, soda oczyszczona, cynamon

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 837 kJ, 200 kcal; Tłuszcz 11,12 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,9 g; Węglowodany 24,4 g w tym cukry 8,49 g; Błonnik 1,9 g; Białko 2,5 g; Sól 0,1g

CIASTO KRUCHE ZE ŚLIWKAMI (PRODUKT SEZONOWY) 180 g
Składniki: śliwka (47%), margaryna wegańska, mąka ryżowa, mąka owsiana bezglutenowa, cukier, skrobia ziemniaczana, cukier wanilinowy, soda oczyszczona, cynamon

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1042 kJ, 247 kcal; Tłuszcz 4,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,2 g; Węglowodany 44g w tym cukry 31 g; Błonnik 6,6 g; Białko 4,4 g; Sól 0,12 g

CIASTO KRÓWKA 200 g
Składniki: budyń: [mleko bez laktozy, cukier, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, cukier wanilinowy], margaryna wegańska, masło orzechowe, olej kokosowy, spód kruchy: [płatki owsiane bezglutenowe, masło bez laktozy, mąka ryżowa, cukier, jaja kurze, cukier waniliowy, sól, soda oczyszczona], banan, miód

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1379 kJ, 329 kcal; Tłuszcz 16 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,4 g; Węglowodany 40 g w tym cukry 18 g; Błonnik 1,1 g; Białko 5,8 g; Sól 0,22 g

CIASTO CZEKOLADOWE Z MASĄ BUDYNIOWĄ 260 g
Składniki: budyń: [mleko bez laktozy, cukier, skrobia kukurydziana, cukier wanilinowy], dżem wiśniowy: [wiśnie, zagęszczony sok jabłkowy, substancja żelująca: pektyny], margaryna wegańska,  śmietana kremówka bez laktozy, cukier, jaja kurze, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, czekolada gorzka (2,2%): [miazga kakaowa, cukier, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, emulgatory – lecytyny z soi i E476; aromat], kakao bezglutenowe, proszek do pieczenia bezglutenowy

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1054 kJ, 252 kcal; Tłuszcz 13 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9,1 g; Węglowodany 30 g w tym cukry 19 g; Błonnik 0,39 g; Białko 3,5 g; Sól 0,1 g

KOPIEC KRETA 150 g
Składniki: śmietana kremówka bez laktozy, banan, cukier, jaja kurze, czekolada gorzka: [miazga kakaowa, cukier, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, emulgatory – lecytyny z soi i E476; aromat], mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, kakao bezglutenowe, proszek do pieczenia bezglutenowy

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1050 kJ, 252 kcal; Tłuszcz 16 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10 g; Węglowodany 23 g w tym cukry 15 g; Błonnik 0,95 g; Białko 3,5 g; Sól 0,07 g

RAFAELO 150 g
Składniki: budyń: [mleko bez laktozy, cukier, skrobia kukurydziana, cukier wanilinowy], płatki kokosa, margaryna wegańska, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, cukier, jaja kurze, śmietana kremówka bez laktozy, cukier wanilinowy, soda oczyszczona

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1337 kJ, 321 kcal; Tłuszcz 20 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g; Węglowodany 29 g w tym cukry 16 g; Błonnik 3,8 g; Białko 4,3 g; Sól 0,19 g

CIASTO PIEGUS 150 g
Składniki: budyń: [mleko bez laktozy, cukier, skrobia kukurydziana, cukier wanilinowy], mąka ryżowa, mąka ziemniaczana, mak, olej, dżem wiśniowy: [wiśnie, zagęszczony sok jabłkowy, substancja żelująca: pektyny], białko jaja kurzego, cukier, proszek do pieczenia bezglutenowy, aromat migdałowy

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1427 kJ, 341 kcal; Tłuszcz 24 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,5 g; Węglowodany 27 g w tym cukry 13,6 g; Błonnik 4 g; Białko 7 g; Sól 0,1 g

JAGIELNIK WEGAŃSKI BEZ CUKRU 180 g
Składniki: daktyle suszone, kasza jaglana (20,2 %), erytrytol, płatki owsiane bezglutenowe, olej kokosowy, orzechy arachidowe, masło orzechowe, płatki kokosa, kakao bezglutenowe, cynamon cejloński, sok z cytryny, sok z pomarańczy

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1713 kJ, 408 kcal; Tłuszcz 15 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11 g;  Węglowodany 61 g w tym cukry 21 g; Błonnik 2,8 g; Białko 5,8 g; Sól 0,07 g

TORCIK ORZECHOWY WEGAŃSKI 150 g
Składniki:  masło orzechowe (20%), margaryna wegańska, mleczko kokosowe, olej rzepakowy, mąka ryżowa, banan, cukier, skrobia ziemniaczana, soda oczyszczona, proszek do pieczenia bezglutenowy

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1537 kJ, 365 kcal; Tłuszcz 25 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,5 g; Węglowodany 28 g w tym cukry 15 g; Błonnik 2,2 g; Białko 6 g; Sól 0,02 g

Składniki wyróżnione pogrubioną czcionką są alergenami i mogą wywołać reakcję alergiczną.

Produkty mogą zawierać śladowe ilości soi, jaj, mleka krowiego, sezamu, orzechów nerkowca, włoskich, arachidowych i innych oraz ich produktów pochodnych.