BROWNIE 60 g 
Składniki: masło bez laktozy, jaja kurze, cukier, czekolada gorzka: [miazga kakaowa, cukier, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, emulgatory – lecytyny (z soi) i E476; aromat], mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia bezglutenowy

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1831 kJ, 439 kcal; Tłuszcz 28 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 18 g; Węglowodany 41 g w tym cukry 26 g; Błonnik 1,6 g; Białko 5 g; Sól 0,06 g

RAFAELO 150 g
Składniki: budyń: [mleko bez laktozy, cukier, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, cukier wanilinowy], płatki kokosa, margaryna wegańska, mąka ryżowa, płatki owsiane bezglutenowe, cukier, jaja kurze, masło bez laktozy, cukier wanilinowy, soda oczyszczona

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1337 kJ, 321 kcal; Tłuszcz 20 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g; Węglowodany 29 g w tym cukry 16 g; Błonnik 3,8 g; Białko 4,3 g; Sól 0,19 g

KOPIEC KRETA   150 g
Składniki: śmietana kremówka bez laktozy, banan, cukier, jaja kurze, czekolada gorzka: [miazga kakaowa, cukier, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, emulgatory – lecytyny (z soi) i E476; aromat], mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, kakao bezglutenowe, proszek do pieczenia bezglutenowy

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1050 kJ, 252 kcal; Tłuszcz 16 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10 g; Węglowodany 23 g w tym cukry 15 g; Błonnik 0,95 g; Białko 3,5 g; Sól 0,07 g

CIASTO KRUCHE Z OWOCAMI   150 g
Składniki: owoce sezonowe, margaryna wegańska, mąka ryżowa, mąka owsiana bezglutenowa, cukier, skrobia ziemniaczana, cukier wanilinowy, soda oczyszczona

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1042 kJ, 247 kcal; Tłuszcz 4,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,2 g; Węglowodany 44g w tym cukry 31 g; Błonnik 6,6 g; Białko 4,4 g; Sól 0,12 g

CIASTO KAWOWE   150 g
Składniki: budyń [mleko bez laktozy , cukier, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, cukier wanilinowy], margaryna wegańska, cukier, jaja kurze, kawa, mąka ryżwowa bezglutenowa, skrobia ziemniaczana, kakao bezglutenowe, proszek do pieczenia bezglutenowy [regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana]

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 860 kJ, 204 kcal; Tłuszcz 6,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5 g; Węglowodany 33 g w tym cukry 20 g; Błonnik 0,24 g; Białko 3,3 g; Sól 0,1 g

SERNIK Z ROSĄ  150 g
Składniki:  twaróg półtłusty bez laktozy, jaja kurze, cukier, margaryna wegańska, białko jaja kurzego, skrobia ziemniaczana, mąka jaglana, mąka kukurydziana, cukier wanilinowy

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 994 kJ, 236 kcal; ; Tłuszcz 7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,7 g; Węglowodany 33 g w tym cukry 22 g; Błonnik 0,53 g; Białko 10 g; Sól 0,15 g

TARTA SŁONY KARMEL    150 g
Składniki: daktyle suszone, mąka owsiana bezglutenowa, mąka ryżowa, orzechy arachidowe, olej kokosowy, olej rzepakowy, syrop z agawy, mąka z orzechów arachidowych, skrobia ziemniaczana, masło orzechowe, sól morska bez jodu, soda oczyszczona

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1930 kJ, 462 kcal; Tłuszcz 27 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11 g; Węglowodany 46 g w tym cukry 28 g; Błonnik 2,7 g; Białko 7,5 g; Sól 0,72 g

JAGIELNIK WEGAŃSKI BEZ CUKRU    180 g
Składniki: daktyle suszone, kasza jaglana (20,2 %), erytrytol, płatki owsiane bezglutenowe, olej kokosowy, orzechy arachidowe, masło orzechowe, płatki kokosa, kakao bezglutenowe, cynamon cejloński, sok z cytryny, sok z pomarańczy

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1713 kJ, 408 kcal; Tłuszcz 15 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11 g;  Węglowodany 61 g w tym cukry 21 g; Błonnik 2,8 g; Białko 5,8 g; Sól 0,07 g

SZARLOTKA WEGAŃSKA BEZ BIAŁEGO CUKRU    130 g
Składniki: jabłko, margaryna wegańska, erytrytol, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, mąka gryczana biała, cynamon cejloński, sok z cytryny, proszek do pieczenia bezglutenowy

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 367 kJ, 87 kcal; Tłuszcz 1,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,6 g; Węglowodany 16 g w tym cukry 6,9 g; Błonnik 1,7 g; Białko 0,66 g; Sól 0,02 g

Produkty mogą zawierać śladowe ilości soi, jaj, mleka krowiego, sezamu, orzechów nerkowca, włoskich, arachidowych i innych oraz ich produktów pochodnych.

Składniki wyróżnione pogrubioną czcionką są alergenami i mogą wywołać reakcję alergiczną.