DESER JAGLANY BEZ BIAŁEGO CUKRU 360 g 
Składniki: kasza jaglana (58,8%), mleko kokosowe, napój ryżowy, syrop z agawy, płatki kokosa, owoce

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 825 kJ, 196 kcal; Tłuszcz 6,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4 g; Węglowodany 22 g w tym cukry 7,7 g; Błonnik 0,48 g; Białko 13 g; Sól 0,03 g

DESER JOGURT CHIA BEZ BIAŁEGO CUKRU 300 g
Składniki: jogurt naturalny bez laktozy (85,4%), nasiona chia (4,9%), syrop  agawy, płatki owsiane bezglutenowe, owoce

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 476 kJ, 113 kcal; Tłuszcz 4,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,9 g; Węglowodany 13 g w tym cukry 8,3 g; Błonnik 0,45 g; Białko 5,2 g; Sól 0,09 g

DESER ŚMIETANKOWE SZALEŃSTWO  300 g
Składniki: śmietana kremówka bez laktozy, cukier, masło bez laktozy, jaja kurze, czekolada gorzka: [miazga kakaowa, cukier, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, emulgatory – lecytyny (z soi) i E476; aromat], mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, owoce

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1619 kJ, 390 kcal; Tłuszcz 29 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 19 g; Węglowodany 28 g w tym cukry 20 g; Błonnik 0,86 g; Białko 3,7 g; Sól 0,08 g

DESER MONTE BEZ BIAŁEGO CUKRU     300 g
Składniki: kasza jaglana gotowana, masło orzechowe, mleko kokosowe, napój ryżowy, syrop z agawy, płatki kokosa, kakao bezglutenowe, orzechy arachidowe

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1135 kJ, 271 kcal; Tłuszcz 14 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,5 g; Węglowodany 20 g w tym cukry 7,3 g; Błonnik 0,57 g; Białko 16 g; Sól 0,08 g

DESER Z TAPIOKI BEZ BIAŁEGO CUKRU    300 g
Składniki:  twaróg półtłusty bez laktozy, jaja kurze, cukier, margaryna wegańska, białko jaja kurzego, skrobia ziemniaczana, mąka jaglana, mąka kukurydziana, cukier wanilinowy

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 994 kJ, 236 kcal; ; Tłuszcz 7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,7 g; Węglowodany 33 g w tym cukry 22 g; Błonnik 0,53 g; Białko 10 g; Sól 0,15 g

Produkty mogą zawierać śladowe ilości soi, jaj, mleka krowiego, sezamu, orzechów nerkowca, włoskich, arachidowych i innych oraz ich produktów pochodnych.

Składniki wyróżnione pogrubioną czcionką są alergenami i mogą wywołać reakcję alergiczną.